Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Προετοιμασία Α.Ο.Θ. 2019

Με την εμπειρία πολλών ετών στις πανελλαδικές εξετάσεις και μέσα από τη συνεργασία μου με μεγάλους φροντιστηριακούς οργανισμούς αλλά και ιδιαίτερα μαθήματα, εκατοντάδες μαθητές πέρασαν στις σχολές της επιθυμίας τους, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας και αριστούχων. Με πλούσιο, διαρκώς ανανεωμένο και σύγχρονο υποστηρικτικό υλικό, υψηλή τεχνογνωσία και πάνω από όλα αγάπη για τη δουλειά μου και για τα παιδιά, θα χαρώ και φέτος να συνεισφέρω στην προετοιμασία του μαθήματος Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Α.Ο.Θ.) και στην ανάληψη μαθητών που θα φοιτήσουν στην Γ' Λυκείου το σχολικό έτος 2018-2019 και θα συμμετάσχουν στις πανελλήνιες 2019, με ιδιαίτερα μαθήματα στο χώρο σας
Η σωστή προετοιμασία των μαθητών ξεκινάει από τη θερινή περίοδο 2018. Πολλοί μαθητές της Β' Λυκείου που έκαναν φροντιστήριο τη φετινή σχολική χρονιά, έχουν ήδη κάνει προετοιμασία στα μαθήματα προσανατολισμού και έχουν ήδη αποκτήσει ένα σχετικό υπόβαθρο στα αντίστοιχα μαθήματα. Επιβάλλεται οι μαθητές να ξεκινήσουν άμεσα την προετοιμασία τους και στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας καθώς πρόκειται για ένα μάθημα με αυξημένο συντελεστή βαρύτητας (27%) στα μόρια των πανελλαδικών (5.400 από τα 20.000).

Τα θέματα των πανελλαδικών τα τελευταία έτη ήταν πιο απαιτητικά από τις προηγούμενες χρονιές και έκρυβαν παγίδες. Είναι λοιπόν ίσως μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ, για μια σωστή, μεθοδευμένη και έγκαιρη προετοιμασία.

Ως οικονομολόγος (ΠΕ09) με νόμιμη άδεια από το Υπουργείο Παιδείας, αναλαμβάνω και προετοιμασία μαθητών ΕΠΑΛ στα μαθήματα ειδικότητας Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (τα οποία αποτελούν το 70% των μορίων στις πανελλαδικές εξετάσεις). 

Συνεργασία με καθηγητές Πληροφορικής (Α.Ε.Π.Π.), Μαθηματικών και Έκθεσης.
Εξυπηρετώ κυρίως Νότια Προάστια (Αττική).
Διδακτική ώρα 60 λεπτών - ενδεικτική τιμή 25€ (συν Φ.Π.Α.).

Θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε λόγο ή πληροφορία θέλετε για το εκπαιδευτικό σύστημα. 

Με εκτίμηση, 
Λευτέρης Μυλωνάς - Οικονομολόγος ΠΕ09

Επικοινωνία:
*e-mail: elmilonas@yahoo.gr (αφήστε όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σας)
*Τηλέφωνο: 6947960593 (αν δεν απαντήσω άμεσα, σας καλώ εντός λίγων ωρών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου